In my mailbox 

  

Se putea sa merg la cumparaturi si sa nu iau carti? Bineinteles ca nu !  Volumul 1,7 si 22 ,daca nu ma inseala memoria. Din seria Dark Hunter. Si 2 volume din seria Fallen Angels . Toate cumparate de la charity shop. Eu deja le am, dar le voi face cadou prietenei mele , Lucia, pentru ca ea a fost cea care mi-a recomandat seriile. Voi ati citit Dark Hunter ? Daca nu , sa stiti ca este superba. Si in serie , volumul Acheron este singura carte despre care pot zice ca este cea mai buna carte citita vreodata. 

Advertisements

20 thoughts on “In my mailbox 

Add yours

   1. Te cred. Of! Atât de multe cărți şi atât de puțin timp. Cat mai e din luna asta oricum nu citesc nimic. Dupa examene, o sa fiu libera ca pasarea cerului.

    Like

 1. Tot încerc de ceva timp să mă apuc de Dark hunter, dar parcă nu prea reușesc. Cred că este și numărul mare de cărți care mă cam face să dau înapoi.
  Nu știu cum este seria Fallen Angels a lui J.R. Ward, dar momentan recitesc volumul 3 din BDB și dacă Fallen Angels e măcar pe jumătate la del ca BDB, atunci trebuie să citesc și seria aia ❤

  Like

   1. Ah, nu știam că există o legătură între cele două. Oricum nici BDB nu am citit-o toată, doar pe primele 4. O să citesc sigur și DH.
    Ah.. atâtea cărți și atât de puțin timp. Mi-am găsit acum job ca să-mi iau cărțile pe care le vreau, dar nu mai apuc să le citesc :))

    Like

 2. E prima data cand aud de seria Dark Hunter,dar trebuie sa fie una reusita,de vreme ce este atât de lăudată!În schimb de Fallen Angeles am mai auzit si chiar mi-o doresc si eu!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: