In curand la editurile romanesti

6250211

coperta_2463_big

Volumul 2 din seria Cele sapte regate este in curs de aparitie la Rao. In sfarsit!  Mai jos gasiti descrierea primului volum, aparut acum cativa ani.

Katsa putea să ucidă un om de când avea opt ani – ea este un graceling, unul dintre puţinii oameni născuţi în ţara ei cu un dar extrem, al ei fiind acela de a ucide. Ca nepoată a regelui ea ar putea să trăiască o viaţă plină de privilegii, dar, din pricina talentului ei, este nevoită să lucreze pentru rege. Când îl întâlneşte pentru prima data pe prinţul Po, al cărui dar erau tehnicile de luptă, Katsa nu bănuieşte că viaţa ei e pe cale să se schimbe. Nu bănuieşte nici că se va împrieteni cu Po. Şi nu bănuieşte nici că va afla adevărul despre darul ei… sau adevărul despre un teribil secret, ascuns în depărtări… un secret care ar putea distruge toate cele şapte regate doar prin cuvinte.

Advertisements

10 thoughts on “In curand la editurile romanesti

Add yours

  1. Suna bine… Poate am sa-i dau o sansa. Ma bucur ca Rao mai arunca o carte, doua. Ar trebui sa ia exeplul Editurilor Trei sau chiar Leda care incepe sa scoata carti pe banda rulanta. Si Epica, ofc ❤

    Like

  2. Era destul de laudata pe blogurile straine acu ceva timp, dar m-am abtinut sa o cumpar pentru ca nu a fost publicata toata trilogia la noi… Sper sa fie publicat si ultimul volum intr-un timp rezonabil!

    Like

  3. Nu am auzit de seria asta pana acum, dar suna interesant. Mi-ar placea sa o citesc. Poate in curand. Iar copertile sunt super dragute, mai ales a II-a. ☺

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: