Oferte de la Youngart

on
     Promoția lunii e plină de ♡

Pachet Miss Peregrine cu set de 10 fotografii 89 lei 66,75 lei
Absolut tot 36 lei 27 lei
Cronicile familiei Kane (#3). Umbra șarpelui 33 lei 24,75 lei
Percy Jackson și Olimpienii (#5). Ultimul Olimpian 33 lei 24,75 lei
Cronicile familiei Kane (#2). Tronul de foc 33 lei 24,75 lei
Percy Jackson şi Olimpienii (#4). Bătălia din Labirint 33 lei 24,75 lei
High Fidelity 33 lei 24,75 lei
Vrăjitoarea de la Iazul Mierlei 33 lei 24,75 lei
Eleanor & Park 33 lei 24,75 lei
O poveste haioasă 33 lei 24,75 lei
Percy Jackson şi Olimpienii (#2). Marea Monştrilor 33 lei 24,75 lei
Mireasa prințului 28,8 lei 21,6 lei
Cronicile familiei Kane (#1). Piramida roșie 33 lei 24,75 lei
Percy Jackson și Olimpienii (#3). Blestemul Titanului 33 lei 24,75 lei
Percy Jackson şi Olimpienii (#1). Hoţul fulgerului 28,8 lei 21,6 lei
     Noutăți:
Ultima fază a invaziei:
Rick Yancey Al cincilea val #3. Ultima stea

Al cincilea val #3. Ultima stea

Rick Yancey

Vezi cartea

Ultima fază a invaziei este pe cale de a fi implementată: asupra orașelor vor fi aruncate bombe care le vor rade de pe fața pământului, odată cu ele dispărând și dovezile civilizației noastre.

Cassie și tovarășii ei știu că a venit momentul să aleagă între dragoste sau teamă, încredere sau suspiciune, ură sau sacrificiu, credinți sau barbarie. Și mai știu că umanitatea este singura armă pe care o avem în acest război. Bătălia finală se va da în sufletul omului și nu se va încheia decât odată cu cea de pe urmă bătaie de inimă.

„Autorul nu încetinește nicio secundă și acțiunea este intensă, dar limbajul rămâne mereu liric și minunat. Este un final foarte pasionant pentru o trilogie impresionantă, pe măsura personajelor și lumii create de de Yancey.” Entertainment Weekly

„O capodoperă a SF-ului modern.” USA Today

FICȚIUNE SPECULATIVĂ postapocaliptică & DRAGOSTE într-o lume de coșmar

Bestseller New York Times
Rainbow Rowell Fangirl

Fangirl

Rainbow Rowell

Vezi cartea

Toată lumea este fan al lui Simon Snow, dar Cath și Wren sunt cele mai înfocate admiratoare ale lui, scriind propriile povești despre magicianul adolescent. Fac asta cu pasiune, încercând să se ascundă de problemele lor în universul ficțiunii, unde totul este posibil. Deşi gemene, cele două fete sunt cum nu se poate mai diferite. Părăsite de mamă și crescute de un tată în căutarea echilibrului sufletesc, ele trebuie totuşi să înfrunte viaţa reală. Care le va despărţi pentru un timp. Dar care le va învăţa cât de frumoasă poate fi studenția. Și cât de mare este puterea iubirii.
Iar Cath va descoperi ce înseamnă să devină scriitoare în toată puterea cuvântului.

“Magia nu este iscată de baghete, ci de incredibila abilitate a lui Rowell de a construi relaţii complexe, tulburătoare, intense, triumfătoare.” Booklist

“O istorie amuzantă şi duioasă despre maturizare, povestea unei scriitoare în căutarea propriei voci […]. Impresionantă, plină de autenticitate.” Publishers Weekly

UMOR & DRAMĂ & LOVE STORY

Un fantasy de referință!
Un vrăjitor din Pământșimare

Un vrăjitor din Pământșimare

Ursula K. Le Guin

Vezi cartea

Ged este cel mai mare vrăjitor din Pământșimare, dar în tinerețe a fost un băiat nechibzuit. Foamea pentru putere și cunoaștere l-a făcut să iscodească secrete străvechi și, din greșeală, a eliberat în lume o umbră malefică.

Și astfel începe aventura lui tumultuoasă, în care Ged trebuie să-și mânuiască abil talentul de vrăjitor, cuvintele și puterea în încercarea de a readuce echilibrul.

În Un vrăjitor din PământșimareUrsula K. Le Guin creează o lume fantastică surprinzătoare, în care puterea cuvintelor e invincibilă.

„În Pământșimare există o magie străveche, iar învățăturile de aici sunt pe atât de valabile, de pline de înțelepciune și de necesare pe cât poate visa cineva.“ – Neil Gaiman

AVENTURĂ & MAGIE & DESTIN într-un roman uimitor despre puterea cuvintelor

 

Prima carte din seria Răzbunătorilor
Steelheart

Steelheart

Brandon Sanderson

Vezi cartea

În urma unui eveniment neobişnuit – apariţia unei entităţi misterioase care arde în permanenţă pe cer –, unii oameni au căpătat puteri supranaturale. Denumiţi Epici, aceştia au preluat stăpânirea lumii, războindu-se între ei pentru dominaţie şi omorând oameni nevinovaţi fără să clipească. Nimeni nu li se împotriveşte, nimeni nu luptă împotriva lor… mai puţin Răzbunătorii. Această grupare de rezistenţă şi-a petrecut ultimii ani studiindu-i pe Epici, urmărindu-i şi eliminând o parte dintre ei. David vrea să intre în rândul lor. Îl vrea pe Steelheart, cel mai puternic Epic şi cel care i-a omorât tatăl. Dar, cu toate mijloacele Răzbunătorilor, cum să-l învingă dacă nu-i cunoaşte slăbiciunea?

„Acţiunea rapidă, imaginarul exploziv al lui Sanderson şi senzaţia de pericol omniprezent fac din această carte un page-turner absolut.“ Publishers Weekly

„Perfectă pentru fanii genului care adoră poveştile palpitante cu aventuri şi întorsăturile de situaţie surprinzătoare.“ School Library Journal

 

BESTSELLER NEW YORK TIMES

FICŢIUNE SPECULATIVĂ curajoasă & ACŢIUNE fulminantă

Bestseller New York Times
O lume fără tine

O lume fără tine

Beth Revis

Vezi cartea

Bo nu își poate imagina lumea fără iubita lui, Sofia. Din fericire, nici nu trebuie să o facă. Chiar dacă ea a rămas prizonieră în trecut, el poate călători în timp și o poate aduce înapoi. La urma urmei, este elevul Academiei Berkshire, o școală de elită unde tinerii cu super-puteri învață să își controleze abilitățile. Dar dacă Sofia este mai departe decât ar fi crezut? Dacă tot ce se întâmplă în jur e doar produsul minții lui?

O lume fără tine este o poveste zguduitoare despre dragoste, familie și identitate într-o lume haotică în care un adolescent se străduiește să distingă realitatea de halucinații, învățând în mod dureros că uneori trebuie să renunți la anumite lucruri pentru a reuși să mergi mai departe.

“Un thriller psihologic pe care nu-l poți lăsa din mână.” Kirkus Reviews

“O poveste care îți frânge inima, dar care e în același timp plină de speranță.” Publisher’s Weekly

“O explorare captivantă a luptei unui adolescent cu halucinațiile și suferința.” Booklist

THRILLER psihologic & DRAGOSTE imposibilă

„O capodoperă!“ Neil Gaiman
Grafic ART Fantoma Aniei

Fantoma Aniei

Vera Brosgol

Vezi cartea

Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol.

Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie.

Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna…

 

Cinci stele:

„Savuroasă“ – BCCB

„Îţi dă fiori“ – Booklist

„Extrem de comică“ – Horn Book

„Captivantă“ – Kirkus Reviews

„De un umor negru“ – School Library Journal

 

„Extraordinară… o conturare isteaţă, amuzantă şi plină de compasiune.“ The New York Times

„Irezistibil de fermecătoare pentru oricine se simte ca un neadaptat.“ The Los Angeles Times

Fantoma Aniei este amuzantă, stranie şi un minunat page turner.“ USA Today

„Foarte dulce, foarte amuzantă şi foarte înspăimântătoare.“ boingboing.net

     În pregătire:
„O lectură chiar de neuitat.“ BookPage
Cartea memoriei

Cartea memoriei

Lara Avery

Vezi cartea

Sammie McCoy e o fată deșteaptă care ştie ce vrea: să termine liceul ca șefă de promoție şi să plece cât mai repede din micul orăşel în care trăieşte. Nimic n-are cum să-i stea în cale, mai puţin boala genetică extrem de rară pe care o are şi care ameninţă să-i fure amintirile şi viața. Aşa se naşte cartea memoriei: un jurnal pe care Sammie îl scrie pentru sinele ei din viitor, ca să-şi poată aduce aminte unde şi-a lăsat diverse obiecte sau cât de minunat e să ai din nou un prieten bun. Cartea memoriei reţine cele mai importante momente din viaţa lui Sammie, oamenii care i-au frânt inima, cei care i-au făcut-o să crească, reamintindu-i mai ales că a trăit bucurându-se cât se poate de viaţă.

 

„Avery echilibrează perfect umorul cu tristeţea devastatoare. Vocea lui Sammie este înduioşătoare, dar nu stârneşte mila în timp ce-şi povesteşte speranţele de viitor sau gândurile despre trecut. O poveste despre autocunoaştere care cu greu poate fi lăsată din mână.“ Booklist

„O carte sinceră, amuzantă şi dulce-amăruie. O lectură chiar de neuitat.“ BookPage

PERSONAJ memorabil & POVESTE DE DRAGOSTE răvăşitoare & DRAMĂ complexă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.