Favoritele Juliei #1

on

jul2

Hey, coltisori. Am decis ca o data pe saptamana sa va scriu in aceasta noua rubrica despre cartile /serialele /momentele mele favorite.Si am sa incep cu libraria mea preferata. Am mai multe , dar vizitez saptamanal  libraria The Works. O ador! Au cele mai bune oferte : de la carti la jucarii pana la materiale pentru  pictura si decoratiuni.

Daca ajungeti prin Anglia , va recomand sa vizitati si o librarie The works. Cu siguranta veti pleca cu cel putin o carte !

Oferta de carte este diversa , de la carti cu si despre razboi la biografii pana la ultimele noutati pentru tineri si chiar boxset-uri. Ieri am cumparat  boxset-ul Instrumente Mortale de Cassandra Clare cu doar 10 lire, toate cele 6 carti cu copertile noi, intr-o frumoasa caseta .

Din pacate, The Works nu expediaza si in afara Angliei . Dar daca aveti prueteni sau rude  sau va decideti sa vizitati Anglia, au oferte super bune. 3 carti la alegere pentru doar 5 lire , sau 2 lire per carte , chiar si 1 lira , boxset-uri incepand cu 6 lire pana la 30 ( Throne of Glass ).

Mai jos sunt cateva poze de pe site-ul lor cu ofertele pentru boxseturi. Dar de multe ori , in magazin gasiti oferte mult mai bune decat pe  site-ul lor.

Sper ca v-am fost de ajutor. Pe data viitoare, coltisori!

 

 

One Comment Add yours

  1. multumesc pentru sugesti

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.