Carti cu Colti Must Have #2

on

Imagini pentru laini taylor

Hey, coltisori. Astazi , la Must Have este nimeni alta decat Laini Taylor. Am ales-o pe Laini pentru rubrica de azi pentru ca maine merg la un book signing pentru noua sa carte , Strange the Dreamer , carte care este posibil sa fie publicata si in Romania.

Imagini pentru laini taylor

Laini este o scriitoare americana , cunoscuta pentru seria Nascuta din Fum si Os , dintre care primele 2 volume sunt aparute si la noi la Editura Epica ( volumul 2 este in precomanda pe site-ul editurii ) . Cartile ei sunt addictive si  sunt un must have in biblioteca, indiferent de serie.  Dupa evenimentul de maine, revin cu un articol si poze si posibil si un concurs cu un exemplar cu autograf.

Cine a citit Nascuta din Fum si Os? V-ati precomandat volumul 2? Nu-i asa ca seria are coperti superbe? Si Karou are parul albastru , ceea ce imi place foarte mult! Daca inca nu aveti volumele in biblioteca, ce mai astepti? It’s a must have !

 

Imagini pentru karou

 

2 Comments Add yours

  1. Audrey says:

    Deja aștept să citesc volumul 2 din seria Născută din fum și os. Mi-a plăcut la nebunie vol. 1. Merită citită această serie !!! ❤ ❤ ❤

    Like

  2. de abia astept sa apara vol 2 din Nascuta din fum si os..Mi-a placut foarte mult primul, iar copertile la ambele volume sunt minunate

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.