Cat de des va cumparati carti?

Hey, coltisori. Ma roade o curiozitate:  cat de des va cumparati carti? Cumparati carti dintr-o librarie fizica, online sau de pe site-ul editurilor?  Carti in romana sau engleza?

 

 

Advertisements

8 thoughts on “Cat de des va cumparati carti?

Add yours

 1. Cumpar lunar carti, de cate ori pe luna nu as putea spune, depinde. Cumpar atat din librarii fizice, cat si online. Iar in general prefer sa cumpar carti in engleza, dar daca nu le gasesc aici sau sunt prea scumpe, le iau in romana. Rar mai cumpar in japoneza, spaniola si franceza.

  Like

 2. Hehe😅 De obicei de fiecare data cand intru intr’o librarie… sau online ceea ce nu pot gasi in librarii.😅

  Like

 3. Din pacate eu nu prea gasesc pe gustul meu, asa ca stau o gramada pana ma decid. Acum am doua carti pe care as dori sa le cumpar. Hm, romana momentan, din librarie. Imi este mai usor, e la zece minute de mine. Adevarul e ca n-am mai cumparat in ultimul timp.

  Like

 4. Cumpar cat de des imi permite buzunarul. In Ultimele doua saptamani am cumparat peste 20 de carti. Acum sunt saraca, haha. De cele mai multe ori de pe site-uri online, prefer elefant.ro, dar carti foarte scumpe ca unele serii mi le iau si de pe olx de oameni. Daca vad ca sunt ingrijite si la jumatate de pret, sunt foarte bune pentru mine. Evit sa cumpar din magazine fizice, pentru ca am impresia ca sunt umflate cu pompa preturile. De obicei cand merg pe la Diverta fac poza la cartile care mi se par interesante si apoi le iau de pe net, mwahahahhaa. Urat din partea mea, dar toti trebuie sa supravietuim, nu?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: