Mara Dyer, o noua trilogie din toamna

Hey, coltisori. Ce mai faceti? Ce carti ati mai citit ? V-ati mai imbogatit biblioteca cu ceva noutati? Eu astept cu nerabdarea publicarea primului volum al trilogiei The Shaw Confessions de Michelle Hodkin, care este  cu personajul meu preferat din trilogia Mara Dyer,  Noah Shaw.

Mara Dyer, in opinia mea , este o trilogie care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca voastra. Este plina de mister, romance si  niciodata nu stii ce te asteapta la finalul fiecarui volum.  Si sunt sigura ca noua trilogie nu o sa fie mai prejos! Doar e cu Noah, duh! Si cred ca Editura Trei ne va bucura cu publicarea trilogiei. Si ca sa sarbatorim publicarea si ultimului volum al seriei Mara Dyer, va invit la un concurs.

Tot ce trebuie sa faceti ca sa castigati trilogia completa este sa lasati un comentariu cu numele vostru complet  si 3 motive pentru care il indragiti pe Noah sau alt personaj din serie( fara copy paste ) sau de ce doriti sa cititi, in cazul in care nu ati citit nici un volum.

Anunt castigatorul trilogiei pe 2 august. Mult succes!

38 Comments Add yours

  1. Georgiana says:

    Grigoroaia Georgiana
    Am citit primul volum din aceasta serie si chiar a fost super, deci merita sa citesc si continuarea.
    Personajul meu preferat a fost Mara deoarece 1) mi a placut mult ideea si puterea pe care o are aceasta: de a ucide doar gandindu te la asta, 2) pentru faptul ca ii placeau animalele si aici ma refer la scena in care decide sa se intoarca dupa caine si 3) pentru gandurile sale in care adesea ma regaseam si eu, cum ar fi: ” Incapacitatea mea de a mi filtra cuvintele avea sa ma ucida intr o buna zi.”(pag.80)

    Like

    1. Vasilescu Anca says:

      Si ce se intampla mai exact? Este o continuare a primei trilogii? Sau vb despre viata lui Noah? Este cumva o reluare a povestii dar din punctul de vedere al lui Noah??

      Like

      1. Julia says:

        E continuare, dar din perspectiva lui Noah

        Like

  2. anna8558 says:

    Îl îndrăgesc, mai bine zis iubesc pe Noah pentru că:
    1.Citeste, ador băieții care citesc, nu doar stau cu telefonul in mana sau joaca fotbal. De asemenea datorita faptului că citește știe și alte replici pe care le poate folosi pentru a impresiona o fata sau pentru a incepe o conversație, nu obisnuitul “Ai un foc?” Sau “Cat e ceasul” replici care nu mă dau pe spate deloc, chiar daca băiatul arata bine. Plus că e inteligent, reușind astfel să legi o conversație cu el.
    2. Cunoaște bunele maniere, mereu o lăsa pe Mara sa meargă prima, îi deschidea portiera sau orice ușă.Stie când trebuie să lase pe cineva in pace sau când este nevoie sa îl încurajeze sau sa spună orice numai sa-l facă să se simtă mai bine.
    3. Nu a profitat de Mara când a fost la el acasă. *Asta cred că trebuie să fie pe primul loc*
    4.Ii plac animalele, are grijă de ele.
    5. Ador cum uneori îi spune Marei “fata mea”.
    Acum că am scris despre Noah cred că o sa recitesc primul volum.
    Ana-Maria Isailă

    Like

  3. Iuliana Magdalena Enache.
    Il indragesc pe Noah pentru ca este sarmant, frumos (mai bine zis, superb

    Like

  4. Iuliana Magdalena Enache
    Il indragesc pe Noah pentru ca este sarmant, frumos ( mai bine zis superb), citeste (baietii care citesc au mai multe sanse sa aiba ce sa discute cu mine decat cei care nu citesc), nu a profitat deloc de Mara si a mers pana in panzele albe pentru a o salva pe Mara de la spitalul in care a fost internata (imi cer scuze pentru comentariul anterior, n-am vrut sa il postez si acum nu stiu de unde sa il sterg :)))))))) )

    Like

  5. Bianca says:

    Mă numesc Bianca-Ioana Ciaicofschi.
    Deeci..am citit doar primele două volume din trilogia Mara Dyer,deoarece ultimul volum nu l-am găsit. Am luat mai întai primul volum,ca să văd dacă-mi place. Pe parcursul cărții am rămas Omg,iubesc cartea asta. Trebuie să iau și restul volumelor.
    Iubesc personajul Noah,dar si pe Mara.
    La început chiar nu mă așteptam să fie așaa supeer,dar cum se zice “Nu judeca o carte după copertă”
    Îmi place personajul Noah pentru că este o fire care nu se dă bătută și își urmareste scopul pana în cele mai adânce ape; ține la persoanele pe care le iubește,mai ales la Mara. Abia aștept să citesc și volumul 3 ca să văd cum mă poate surprinde și acest volum.
    Este o poveste de viață,de iubire,dar are și mult mister și parcă e un film SF 😂❤
    Le-o sugerez tuturor cititorilor,o să se îndrăgostească de ea,la fel cum m-am indragostit eu de ea.
    Vă puuuup ❤😘

    Like

  6. unic0rn says:

    numele meu este Tincanu Ilinca Andrada. Din pacate nu am citit nicio carte din aceasta serie, dar de asta imi doresc sa particip la acest concurs . =3

    Like

  7. Alexa M says:

    Motofeanu Alexandra
    Motive pentru care îl îndrăgesc pe Noah:
    -încrederea lui în Mara și faptul că oricât de mult a încercat să-l îndepărtez el a fost lângă ea;
    -camera lui plină de cărți(ce poate fi mai frumos de atât?)
    -glumele lui.

    Like

  8. Rusu Isabelle-Maria says:

    Din pacate nu am citit aceasta trilogie, insa o am in vizor de ceva timp. De fiecare data cand citesc blurb-ul cartii de pe goodreads, imi trezeste curiozitate. Suna destul de interesant si mi-as dori foarte mult sa o pot citi. *.* Multumim mult pentru aceasta oportunitate! ♡

    Like

  9. Rusu Dorina says:

    Mi-as dori sa citesc aceasta trilogie, deoarece nu am avut ocazia pana acum. Unul dintre motivele pentru care as dori sa o citesc este faptul ca are mister si am auzit lucruri numai bune despre ea. Multumim pentru oportunitate!

    Like

  10. Ghinea Liliana Maria
    Motivele pentru care il indragesc pe Noah sunt: este superb, are o camera plina de carti si este hotarat in ceea ce face, nu se da batut.

    Like

  11. Maria Cristina Sterie says:

    Nu am citit nici un volum si sunt foarte interesata sa le citesc. Iubesc cartile pline de mister cu final neasteptatat si comentarile participantelor m-au pus pe jar :))) trebuie neaaparat sa citesc aceste volume plus ca Noah pare un personaj destul de interesant. Ar merge perfect ca persoanj principal in filmul pe care il realizez in cap dupa fiecare carte citita.

    Like

  12. Dobre Elena Alexandra
    Nu am citit pana acum niciun volum din aceasta trilogie, insa mi.ar placea tocmai pentru atatea complimente aduse autorului si cartilor. 😍
    Povestea mi se pare super interesanta si, din lipsa de spoilere, ma face sa.mi doresf sa o citesc ca sa aflu tot. 📚
    Copertile sunt minunate, ma face sa mi le doresc doar uitandu.ma la ele. ❤ Iubesc cartile si nu refuz niciodata sa citesc ceva ce este catalogat drept “de calitate”.

    Like

  13. Mitoi cosmin says:

    Eu unul nu am citit aceasta serie de cărți, însă am auzit ca se face mare valva despre acest Noah și cât de plin de calități e și cât de misterios e și ca are o putere de a ucide oameni doar gândindu se. Mi se pare foarte tare , sunt fan sf și fantasy, dar pana acum nu am găsit vre un erou de carte cu aceasta abilitate . Mi as dorii sa câștig pentru a putea citii 🙂

    Like

  14. Aioanei Rebeka says:

    Aioanei Rebeka
    As vrea tare mult sa citesc seria pentru ca am auzit multe lucruri despre ea,pare interesanta si descrierea,dar cel mai mult pentru ca nu las carti bune necitite😍😊

    Like

  15. Ivana Stefania says:

    Numele meu este Ivana Stefania si vreau sa citesc trilogia foarte tare pentru ca am auzit lucruri foarte bune depre ea si am citif recenzii la fel de bune.

    Like

  16. Ghiță Roxana says:

    Ghiță Roxana .
    Momentan nu am citit această trilogie și nu pot să îmi dau cu părerea despre un personaj ,însă am auzit numai lucruri interesante despre aceasta .Îmi doresc să o citesc pe viitor .Mult succes tuturor !

    Like

  17. Carla Plestiu says:

    Plestiu Carla
    Mi-as dori sa castig aceasta trilogie, deoarece am citit recenzii pozitive referitoare la modul in care sunt scrise cartile, cum sunt prezentate personajele, iar misterul conferit de autoare intregii povesti ma tenteaza sa descopar deznodamantul cartilor.

    Like

  18. Nita Elena Alexandra says:

    Nita Elena Alexandra
    Doar ce am terminat de citit primul volum si trebuie neaparat sa aflu ce se intampla mai departe… nu ma asteptam sa imi placa atat de mult aceasta carte.
    Cel mai interesant dintre personaje mi se pare Noah, daca la inceput este prezentat ca si ” bad boy” (acel bad boy pe care il intalnesti in mai toate cartile) pe parcursul povestirii am descoperit ce il evidentiaza fata de restul, si anume: este un gentleman, ii deschide mereu portiera Marei (gest rar intalnit in zilele noastre 😂), ii place sa citeasca si nu ascunde acest lucru si bineinteles, ce m.a fascinat cel mai mult, misterul in care este invaluit ( ma refer la partea in care Daniel ii spunei Marei ca este posibil ca Noah sa o inteleaga foarte bine).

    Like

  19. Confesiunile cărților says:

    Maizel Iulia
    Urmăresc de mult timp să cumpăr această serie, pentru că am auzit foarte multe păreri pozitive despre ea. De asemenea, mi se pare foarte interesantă și se încadrează în genul meu preferat de cărți.

    Like

  20. Dolhescu Daria says:

    Dolhescu Daria
    Îmi doresc să citesc această trilogie deoarece am auzit numai lucruri bune despre ea, că nu poti lăsa cartea din mână deoarece fiecare capitol te lasă în suspans şi pentru că este captivantă. Vreau să simt emoțiile pe care le trăiesc personajele şi să mă conving că această trilogie trebuie să fie în biblioteca mea.

    Like

  21. Radu says:

    Radu Elena Simona

    Nu am avut șansa de a citi această serie din cauza examenelor pe care le-am avut in ultima perioada, dar imi doresc enorm de mult sa le citesc, deoarece foarte multă lume mi le-a recomandat si descrierea m-a captivat iremediabil.

    Like

  22. Georgiana says:

    Nu am citit inca nicio carte din serie, dar as vrea sa o fac (mai ales ca incepe facultatea). Am gasit cateva fragmente pe insta si mi se pare ca acest Noah e “painea lui Dumnezeu”
    Lungu Georgiana

    Like

  23. simonasworld says:

    Simona-Mihaela Stamate

    Nu am citit pana acum nici un volum din aceasta trilogie, dar am auzit numai de bine, si mi-a starnit curiozitatea. Este foarte laudata de oameni dragi mie, despre care stiu sigur ca apreciaza aceleasi gen de carti ca mine si care intotdeauna mi-au sugerat cele mai frumoase carti.
    Se afla deja pe lista mea de dorinte, dar cum acesta lista este foooarte consistenta, nu am apucat inca sa o achizitionez.

    Like

  24. Mihaela Ivascu says:

    Nu am citit nimic din aceasta trilogie,doar recenzii. Am auzit despre ea, am vazut si cartile, dar le-am evitat, nu am un motiv exact.Nici macar descrierea nu o citisem.
    Apoi m-am hotarat sa ii dau o sansa si sa citesc recenzii despre primul volum, si adevarul e ca ma intrigat foarte mult.
    Un prim motiv pentru care as vrea sa citesc este, Noah,da se inatmpla sa imi cumpar carti pentru personajul masculin din ele. Si nu de multe ori am citit carti in care personajul masculin a fost mult mai bine conturat si a iesit mult mai mult in evidenta decat cel feminin care se vrea si personaj principal. As vrea sa cred ca nu e cazul aici.
    Un al doilea motiv pentru care vreau sa citesc cartea este tenta de paranormal pe care o aduce in prim plan. Intrebarea cea mai rostita fiind: Are Mara probleme psihice sau chiar se intampla ceva iesit din comun? Aici imi dau putin cu parerea si o sa spun ca nu cred ca are legatura cu ceva paranormal. Desii repet nu am citit nicio carte doar recenzii si alea fara spoilere.
    Si al treilea motiv este ca nu am citit pana acum un thriller psihologic, nu m-au atras subiectele, insa trilogia asta chiar imi surade.
    Multumim pentru sansa oferita de a castiga! :*

    Like

    1. Mihaela Ivascu says:

      De a castiga trilogia!*****

      Like

  25. Diana T. says:

    Salut!

    Numele meu e Diana Tout.

    N-am citit trilogia, dar ma intereseaza pentru ca n-am citit de mult carti YA, sunt curioasa cum scrie un autor din topul New York Times si de ce are atatia fani infocati.

    Multumesc frumos!

    Like

  26. Minghir Marina says:

    Minghir Marina
    Nu am citit pana acum niciun volume din aceasta trilogie dar chiar voiam s-o fac ❤️
    Îmi place mult idea cărților și poveste mi se pare super interesantă ❤️
    Sa nu mai spun de coperți pe care sincer, le ador 👑👑👑😍

    Like

  27. Minghir Marina says:

    Minghir Marina
    Nu am citit pana acum niciun volume din aceasta trilogie dar chiar voiam s-o fac ❤️
    Îmi place mult idea cărților și poveste mi se pare super interesantă ❤️
    Sa nu mai spun de coperți pe care sincer, le ador 👑👑👑😍

    Like

  28. Stan Lorena says:

    Nu este un cliseu(1). Am tot intalnit personaje misterioase(2),inteligente(3),dar Noah este diferit.Partea lui intunecata(4) te atrage si cand incepi sa o descoperi nu mai exista cale de intorcere.

    Like

  29. Audrey says:

    Siklodi Andreea Gabriela
    Sunt tare curioasă în privința trilogiei și orice recenzie e de mare ajutor. 😀

    Like

    1. Julia says:

      Felicitari! Ai castigat aceasta trilogie. Astept un email cu dale personale: nume, adresa nr de telefon

      Liked by 1 person

      1. Audrey says:

        Mulțumesc!!! ❤ ❤ ❤

        Like

  30. Apostolescu Tania says:

    Apostolescu Tania
    Nu am citit încă această serie, dar am auzit doar lucruri bune de la toate prietenele mele așa că abia aștept să o mă apuc de ea

    Like

  31. iana01 says:

    Seria este pe lista mea de cumparaturi de mult timp.As vrea sa citesc mai intai aceasta carte ,fiind printre singurele serii in care povestirea este facuta integral de personajul masculin.

    Like

  32. bookworm281 says:

    Avram Andreea-Ioana.
    Îl ador pe Noah pentru că este misterios(într-un mod foarte atractiv), citeşte şi are un comportament aparte.

    Like

  33. cattaleya says:

    Pînzaru Cătălina
    Nu am citit seria dar vreau de mult, poate pentru ca la început m-a intrigat titlul și coperțile, și apoi am citit descrierea și am aflat ca e o combinație dintre thriller psihologic, fantasy și cu tușe de horror.Pe lângăasta printre recenzii s-a anunțat că Mara se aseamănă cu Carrie, prima eroină a lui Stephen King, și ador tot ce scrie King.
    1.Coperțile și titlurile
    2.Genul cărții și povestea în sine
    3.Simplul fapt că a apărut numele Carrie, pe lângă recenziile fascinante.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.