CONCURS: Descatusare de Penelope Douglas

Update: Castigatori : Bitten (fanforever) 1992 . Angela Dumitrica si Ada MA.

Va rog sa consultati sectiunea Contact si Giveaway Rules  si dupa ce ati citit cu atentie , astept un email care sa contina numele complet, adresa ca in buletin ( nu uitati sa includeti orasul, judetul si un cod postal)  si un numar de telefon.Aveti la dispozitie 24 de ore.

Hey, coltisori.  Fani Penelope Douglas?  Vreti sa il luati pe Jaxon acasa?  Jaxon este personajul volumului trei al seriei Intimidare si impreuna cu Editura Epica, oferim 3 exemplare  ale acestei carti .

Daca vreti sa castigati unul , lasati un comentariu cu titlul cartii preferate de la Epica ,la aceasta postare pana la sfarsitul lunii februarie  si pe 1 martie  anunt cei 3 castigatori in cadrul acestei postari.

image

JAXON ESTE BĂIATUL PE CARE SE PRESUPUNE CĂ EA TREBUIA SĂ-L EVITE. K.C. ESTE FATA PE CARE EL NU O VA LĂSA SĂ-I SCAPE…

K.C. Carter este o tânără liniștită care întotdeauna a respectat regulile, până anul acesta, când o greșeală o face să ajungă subiect de bârfă în campusul universității, iar viața ei aranjată cu grijă ia brusc o cu totul altă întorsătură. Acum trebuie să rămână în orașul ei natal pe durata vacanței de vară pentru a face muncă în folosul comunității, în urma unei sentințe judecătorești.

Jaxon Trent este cea mai periculoasă tentație de care K.C. trebuia să stea departe în liceu. Însă el nu a uitat-o niciodată pe K.C. Ea era singura fată care nu-i dădea atenție și care-l refuza întotdeauna. Destinul i-a scos-o din nou în cale, dar apropierea dintre ei reușește să-l tulbure și să-i dea lumea peste cap. Pe măsură ce legătura dintre ei avansează, descoperă multe despre trecutul lui K.C., dar și el ajunge să-i dezvăluie cele mai obscure laturi ale sufletului său.

Cartea poate fi cumparata incepand cu data de 20 februarie .

142 thoughts on “CONCURS: Descatusare de Penelope Douglas

Add yours

  1. Mia Sheridan _ Vocea lui Archer
    Mia Sheridan m_a făcut să SIMT povestea, să o trăiesc și să mă tulbure la fel de mult ca pe eroii cărții. Dacă după mii de cărți citite simți cum totuși cuvintele trec dincolo de copertă și îți rămân în suflet, înseamnă că își merită titlul de bestseller. O recomand cu multa căldură.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: