Cinci motive sa o iei de la capat de K.A. Tucker la Epica

on

Cinci motive să o iei de la capăt, K. A. Tucker

13,5×20 cm, broșat cu clape, 464 pag., 978-606-8754-59-8, 39,90 lei (vol. 5 din seria Zece respirații scurte), New Adult, +17 ani

Traducere din limba engleză de Gabriela Stoica

Romanele din serie se pot citi separat.

Amândoi și-au dorit doar să se distreze, fără alte complicații. Nu credeau că, după o aventură de-o noapte, viața îi va aduce din nou împreună. Reese MacKay este o tânără nonconformistă care a făcut multe greșeli până la douăzeci de ani. După ce căsnicia ei de scurtă durată se încheie dezastruos, se hotărăște să facă o schimbare majoră: se mută la Miami și este gata să-și lase în urmă existența presărată cu fapte nesăbuite. Totul pare să meargă bine — cu excepția unei aventuri stânjenitoare de-o noapte, în Cancún, cu un tip trăsnet. Lui Ben soarta i-a surâs din plin: este charismatic, chipeș, râvnit de femei și înconjurat de mulți prieteni. După ce s-a împărțit între studiile de Drept și munca de bodyguard la un club de noapte, acum vrea să se liniștească și să înceapă o carieră de avocat. Însă în prima zi la noua slujbă dă nas în nas cu fata pe care a întâlnit-o în Cancún. Dacă Ben ar avea puțină minte, s-a ține departe de Reese, pentru că e fiica vitregă a șefului său, iar acesta i-a spus foarte clar că legăturile amoroase la birou sunt un motiv de concediere. În plus, se zvonește că Reese are o personalitate dificilă. Însă asta nu îl descurajează pe Ben, fiindcă adoră provocările.

K. A. TUCKER s-a născut în orășelul Ontario, în Canada, și a scris prima ei carte la vârsta de șase ani, cu ajutorul bibliotecarei din școala primară și a unei cutii de creioane colorate. Este o cititoare vorace și în prezent locuiește într-o localitate de lângă Toronto, împreună cu soțul ei, cu două fiice, precum și cu o numeroasă și istovitoare familie adoptivă de creaturi pe patru picioare.

4 Comments Add yours

 1. Roxanam1412 says:

  Trebuie sa imi iau seria asta, nu se mai poate. Am citit primul volum acum vreo 3 ani si mi-a placut mult de tot. Vreau sa il recitesc si sa le citesc si pe restul, insa nu stiu sigur cand voi ajunge sa le cumpar. Sper sa o fac curand. K.A Tucker scrie foarte frumos, la fel ca si Colleen Hoover.

  Liked by 1 person

 2. aly_29us@yahoo.com says:

  Nu am citit nimic de K.A.T. Stiu ca mi-ai mai recomandat sa le cumpar. Ma determini sa fac o comanda noua 😁

  Liked by 1 person

 3. Adriana says:

  Buna, de ce ai scris mai sus ca este volumul 5 daca este volumul 4 publicat?

  Like

  1. Julia says:

   Pentru ca este luata si in considerare nuvela .

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.