Aventurile unei sotii cuminti la Editura Trei

on

Kate și Price Lewis au viața perfectă — se iubesc, au cariere de succes și un apartament fabulos. Dar când Price pleacă peste ocean într o călătorie de afaceri și avionul său se prăbușește, mariajul lor idilic se sfărâmă în mii de bucăți. Un an mai târziu, Kate încă îl jelește pe Price, însă acceptă propunerea de a petrece trei săptămâni pe o insulă din Pacific. Ea și cumnata sa sunt singure în vila de pe insulă, până ce Kate vede o fantomă venind pe plajă. Price trăiește. Reîntâlnirea lor este încărcată de pasiune, dar Kate are nevoie de răspunsuri. Iar Price devine misterios și îi face o propunere: ori Kate se întoarce acasă la New York, ori dispare cu el… pe vecie. Emoții nestăvilite, o pasiune incen¬diară și o alegere imposibilă pentru Kate. 
Își poate recâștiga Price soția, ori secretele lui o vor îndepărta definitiv?

„Mi a tresărit inima. 
Nu. 
Nu era posibil. 
O fantomă venea spre mine. 
O fantomă care mi a spus mereu că am cei mai frumoşi ochi albaştri pe care i a văzut vreodată.“

Meredith Wild este autoarea seriilor Hacker, Bridge și Misadventures, toate bestselleruri romance New York Times și USA Today. 
Locuiește în Florida, împreună cu soțul și cei trei copii. Spune că este dependentă de tehnologie, îi place whisky ul și e o romantică incurabilă. Când nu trăiește în lumea personajelor sale, poate fi găsită pe http://www.facebook.com/meredithwild sau la http://www.meredithwild.com. 
La Editura Trei au apărut volumele din seria Hacker: Legătură fragilă, Pasiune amețitoare, Atracție fatală și Întâlnire periculoasă, precum și romanul Aventurile unei fete de la oraș, din seria Misadventures. 

Helen Hardt este autoarea bestseller New York Times, USA Today și Wall Street Journal a seriilor Blood Bond, Steel Brothers, The Cougar Chronicles și colaborează cu Meredith Wild pentru seria Misadventures. 

Scrie cărți pentru femei, este mamă, avocat, deține centura neagră la Taekwondo, e obsedată de gramatică și apreciază vinul roșu. Trăiește în Colorado, împreună cu familia sa. Află mai multe pe http://www.helenhardt.com și pe http://www.facebook.com/helenhardt

2 Comments Add yours

  1. Roxanam1412 says:

    Nu sunt fana romance dar trebuie sa recunosc ca aceasta carte ma atrage. In afara de coperta care e super, subiectul chiar mi se pare interesant, si cred ca ar fi pe gustul meu.

    Like

  2. aly_29us@yahoo.com says:

    Am citit toate cartile aparute la noi scrise de MW. Cred ca o sa o incerc si pe asta. Mi se pare interesanta

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.