Contact & FAQs

IN ATENTIA PARTICIPANTILOR LA CONCURSURI PE BLOG/PAGINA:

 

Daca doriti sa ne contactati, o puteti face la adresa de email carti.cu.colti@gmail.com    ,   carti dot cu dot colti at gmail dot com  .   Rugam seriozitate. Multumim !

carti.cu.colti@gmail.com  / carti(dot)cu(dot)colti(at)gmail(dot)com

DACA IN DECURS DE 3 ZILE DE LA ANUNTAREA CASTIGATORILOR NU PRIMESC EMAIL/MESAJ PRIVAT PE FACEBOOK  CU DATELE VOASTRE PERSONALE,NU VA MAI POT TRIMITE PREMIUL SI ACESTA VA FI REPORTAT.

CARTILE VA VOR FI TRIMISE IN DECURS DE O LUNA DE LA DATA PRIMIRII EMAILULUI DE CONFIRMARE CU DATELE PERSONALE, FIE DE NOI SAU EDITURA PARTICIPANTA.

NU  RASPUNDEM  LA EMAIL-URI REFERITOARE LA CE CARTI PRIMITI, IN CAZUL UNUI CONCURS NO NAME.DACA DUPA O LUNA DE LA PRIMIREA DATELOR VOASTRE  NU ATI PRIMIT COLETUL, ATUNCI VA ROG SA NE CONTACTATI.

CONCURSURILE SE ADRESEAZA CETATENILOR ROMANI CU DOMICILIU PE TERITORIUL ROMANIEI .POATE PARTICIPA ORICINE CARE POATE DA O ADRESA DE PE TERITORIUL ROMANIEI, IN CAZUL IN CARE SUNT ALESI CASTIGATORI. EDITURILE  COLABORATOARE NU TRIMIT PREMIILE IN AFARA TARII. 

TOTI CEI CARE PARTICIPA LA CONCURSURILE NOASTRE  SPONSORIZATE DE NOI SAU EDITURI  VOR FI DESCALIFICATI DACA NE MAI TRIMIT MESAJE SAU POSTEAZA COMENTARII CU VESNICA INTREBARE ,, CAND ANUNT CASTIGATORUL”.  

TOTI CEI CARE NE TRIMIT MESAJE PRIVATE ATAT PE PAGINA CAT SI PE EMAIL RUGANDU-NE SA FIE ALESI EI CASTIGATORII CONCURSURILOR POSTATE , PE LANGA FAPTUL CA NU VETI PRIMI UN RASPUNS, SUNTETI DESCALIFICATI FARA NICI O EXPLICATIE. NU SUNTEM CASA DE BINEFACERE ! DE ASTA SE NUMESTE CONCURS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CASTIGATORII CONCURSURILOR SUNT ALESI RANDOM, DUPA CE SE VERIFICA INDEPLINIREA TUTUROR CONDITIILE DE PARTICIPARE CERUTE.

 

TOTI CEI CARE SUNT RAUTACIOSI LA ADRESA CASTIGATORILOR CAT SI A NOASTRA, DUPA ANUNTAREA CASTIGATORILOR, VOR FI  BLOCATI/BANNED PE PAGINA  FARA EXPLICATII. SPER CA AM FOST CLARA.

IN ATENTIA EDITURILOR/AUTORILOR :  NE REZERVAM DREPTUL DE A ALEGE CARTILE PE CARE DORIM SA LE RECENZAM, CHIAR DACA LE PRIMIM IN URMA UNEI COLABORARI. 

Blogul Carti cu Colti NU  ISI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU COLETELE PIERDUTE PE DRUM .


Multumim pentru intelegere!


Echipa Carti cu Colti

One thought on “Contact & FAQs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s